Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Žiadosť o dočasné umiestnenie

Dátum: 18.03.2022
Autor: EWORKS.sk
Počet videní: 232
Žiadosť  o dočasné umiestnenie

Vážení občania, v súvislosti s príchodom odídencov z Ukrajiny do Mesta Zlaté Moravce, sa na Vás v mene primátora mesta Zlaté Moravce PaedDr. Dušana Husára obraciame so žiadosťou o dočasné umiestnenie týchto odídencov a utečencov z vojnou postihnutých oblastí Ukrajiny, alebo žiadame o pomoc pri hľadaní ubytovania u obyvateľov obce, či už v domoch, alebo poskytnutí voľných izieb a to najmä pre matky s deťmi.

Vážení občania, v súvislosti s príchodom odídencov z Ukrajiny do Mesta Zlaté Moravce, sa na Vás v mene primátora mesta Zlaté Moravce PaedDr. Dušana Husára obraciame so žiadosťou o dočasné umiestnenie týchto odídencov a utečencov z vojnou postihnutých oblastí Ukrajiny, alebo žiadame o pomoc pri hľadaní ubytovania u obyvateľov obce, či už v domoch, alebo poskytnutí voľných izieb a to najmä pre matky s deťmi. Ďakujeme za Vašu ochotu. V prípade pomoci s ubytovaním ma kontaktujte na tel. č. 0917 712 050. Starostka obce Ing.Silvia Kukučková.
Ďakujem

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.